Η ιστορία μας


Σύρε προς τα κάτω

Από την αρχή

Η Υγεία του Δέρματος σημαίνει Συνολική Υγεία!

1989
1989

Ίδρυση του πρώτου σύγχρονου Ιατρικού Brand

Ο Dr. Murad ιδρύει την εταιρεία Murad για να μοιραστεί με το κοινό τις δραστικές φόρμουλες φροντίδας του δέρματος που είχε αναπτύξει, οι οποίες ήταν από τις πρώτες που πέτυχαν σημαντικά, μετρήσιμα αποτελέσματα αντιγήρανσης, χωρίς χειρουργική επέμβαση. Είναι το πρώτο brand δερμοκαλλυντικών που θέτει ένα νέο πρότυπο για την περιποίηση του δέρματος με υψηλή απόδοση.

Η φροντίδα για το δέρμα είναι φροντίδα για την υγεία.

Ο Dr. Murad λανσάρει τη φιλοσοφία του για την «επανάσταση στη φροντίδα του δέρματος» σε μια ομιλία στο West Expo της Esthetics τον Μάϊο του 1990. Το μανιφέστο του ήταν απλό: "Η φροντίδα για το δέρμα είναι φροντίδα για την υγεία". Το όραμά του ήταν να φέρει κοντά επαγγελματίες του δέρματος για να συνεργαστούν ομαδικά, χρησιμοποιώντας επιστημονικά αποδεδειγμένες φόρμουλες και τεχνολογίες, για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αποκτήσουν το πιο υγιές και όμορφο δέρμα που μπορούν

Πρώτη Πατέντα

Προς αναγνώριση των μοναδικών επιστημονικών ανακαλύψεων που έχουν αναβαθμίσει τη θεραπεία του δέρματος, ο Dr. Murad έλαβε το πρώτο από τα 19 διπλώματα ευρεσιτεχνίας του.

Η Αρχή του Κυτταρικού Υγρού

Όταν ο Dr. Murad άρχισε να ερευνά τρόπους με τους οποίους το σώμα θα μπορούσε να ενθαρρυνθεί να συγκρατεί το νερό πιο αποτελεσματικά, ανακάλυψε ότι το κλειδί ήταν να συγκρατείτε το νερό μέσα στα κύτταρα είναι η "Αρχή του Κυτταρικού Υγρού". Σύφωνα με αυτήν, η κυτταρική μεμβράνη βάλλεται συνεχώς από ελεύθερες ρίζες, οι οποίες προκαλλούν σε αυτήν κενά με αποτέλεσμα το ενδοκυτταρικό υγρό να διαφεύγει και να προκαλείται η γήρανση του κυττάρου.
Στόχος είναι να κατορθώσουμε να θωρακίσουμε την κυτταρική μεμβράνη κατά τέτοιο τρόπο που να την καθιστά λιγότερο ευάλωτη σε αυτή την φθορά.

Πολιτισμικό Stress

Ο Dr. Murad προσδιορίζει το Stressed Skin™ - το αδιάκοπο καθημερινό άγχος της σύγχρονης ζωής - ως βασικό παράγοντα που συμβάλλει στη χρόνια εξάντληση, τη φθίνουσα υγεία των ανθρώπων όλων των ηλικιών και σημαντικό παράγοντα για την υγεία του δέρματος. Αυτό διαμορφώνει τον κοινωνικό σκοπό του brand το οποίο λανσάρεται το 2017.

Ο Σκοπός μας

Για την επέτειο των 30 ετών του brand, εορτάζεται η δια βίου αφοσίωση του Dr. Murad στην ευεξία που υποστηρίζεται από την επιστήμη.