ΤΕΧΝΟΛΟΓIΑ REVITALIXIR RELAX

10/06/21

Σύμφωνα με τις μελέτες ο στρεσογόνος τρόπος ζωής μας κάνει να δείχνουμε μεγαλύτεροι κατά 3,5 χρόνια! «Τα χρόνια υψηλά επίπεδα κορτιζόλης έχουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλους σχεδόν τους ιστούς του σώματος, αλλά ιδιαίτερα στον ιστό του δέρματος, με αποτέλεσμα την ατροφία του δέρματος και τη μειωμένη επούλωση των πληγών. In vivo μελέτες έχουν δείξει ότι η έκθεση του δέρματος σε υψηλά επίπεδα κορτιζόλης οδηγεί σε μειωμένη παραγωγή και επιδιόρθωση των ινών κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την εμφάνιση σημαδιών πρόωρης γήρανσης στο δέρματος» (απόσπασμα από το Psychoneuroendocrinology Journal).

O Dr. Howard Murad υποστηρίζει πως «Όταν το σώμα μας υποβάλλεται σε στρες, απελευθερώνει κορτιζόλη, μια φυσική ορμόνη η οποία σε μικρές δόσεις βοηθά το σώμα να διαχειριστεί το άγχος. Ωστόσο, στο ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον που ζούμε και μας θέτει συνεχώς σε εγρήγορση, η κορτιζόλη κυλάει διαρκώς στον οργανισμό μας λόγω της κατάστασης του επίμονου χρόνιου στρες. Ως εκ τούτου, η κορτιζόλη προσβάλλει συνεχώς το ανοσοποιητικό σύστημα, καταπονεί τον οργανισμό και επιδρά στο δέρμα, συμβάλλοντας στην εμφάνιση σημαδιών πρόωρης γήρανσης, όπως αφυδάτωση, θαμπή, ωχρή όψη, τραχιά υφή, ευαισθησία, βαθιές γραμμές έκφρασης και ρυτίδες. Ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης του stress είναι μέσω της ισορροπίας, για το λόγο αυτό δημιούργησα το Revitalixir Recovery Serum™ με ένα εξισορροπητικό μείγμα καταπραϋντικών και αναζωογονητικών εκχυλισμάτων, που βοηθάει στην καταπολέμηση των ορατών σημαδιών του στρες, ελαχιστοποιώντας την κουρασμένη όψη του δέρματος και ανανεώνοντας τη ζωντάνια του τόσο άμεσα όσο και σε βάθος χρόνου”.

 

Πως ακριβώς δρα;

Προηγμένα συστατικά σε ένα μοναδικό σύστημα μεταφοράς παρέχουν το ιδανικό μείγμα για την καταπράϋνση (Relax) & την αναζωογόνηση (Revive) του δέρματος. Ta σφαιρίδια χαλαρώνουν τα ορατά σημάδια του stress στο δέρμα περιέχοντας ένα μείγμα από Cannabis Sativa Seed Oil, εκχύλισμα σπιλάνθους και υαλουρονικό οξύ, ενώ το εξωτερικό gel aναζωογονεί το δέρμα και προσφέρει φωτεινότητα μέσω ενός μείγματος από wild indigo, καφεΐνη, νιασιναμίδη και νευροπεπτίδιο