Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.murad.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα.  
    
Αρχική :: Η θεωρία της <<Αρχής του Κυτταρικού Υγρού™>>

Η θεωρία της <<Αρχής του Κυτταρικού Υγρού™>>

Η θεωρία της «Αρχής του Κυτταρικού Υγρού™» βασίζεται στις επιστημονικές μελέτες της πρωτοποριακής έρευνας του Dr Howard Murad και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη, σήμερα, ως η πιο ολοκληρωμένη θεωρία για την κατανόηση της υγείας και της γήρανσης, αφού διερευνά τη δυνατότητα των κυτταρικών μεμβρανών να συγκρατήσουν νερό, ως βασική ένδειξη καλής υγείας.

Αποδίδοντας ο ίδιος την επιστημονική του θεωρία, σε απλή καθημερινή γλώσσα αναφέρει ότι: «Όπως τα κομμένα λουλούδια μαραίνονται και χάνουν την ομορφιά τους, αν δε διατηρηθούν σε νερό, έτσι και εμείς μαραινόμαστε και γερνάμε πρόωρα, αν αφήσουμε τα κύτταρά μας να χάσουν νερό».

Πραγματοποιώντας εκτενείς μελέτες, απέδειξε ότι προσφέροντας εσωτερική και εξωτερική υποστήριξη στις κυτταρικές μεμβράνες προκειμένου να συγκρατήσουν το κυτταρικό υγρό, τα σημάδια της γήρανσης μπορούν, σε μεγάλο βαθμό, να αναχαιτιστούν. Τα αποτελέσματα των ερευνών του έχουν ενσωματωθεί σε όλα τα προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής Murad.
Ο ΤΥΠΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ


 

Κακή υγεία δέρματος
Τα φθαρμένα κύτταρα δε μπορούν να συγκρατήσουν το νερό που χρειάζονται για να λειτουργήσουν σωστά και η εξασθένιση στη συνολική υγεία του δέρματος είναι εμφανής, ως ρυτίδες, κυτταρίτιδα, αφυδάτωση και μείωση της ελαστικότητας.
 
 
Εύθραυστα κύτταρα
Τα νέα κύτταρα έχουν πιο ευαίσθητες μεμβράνες – δεν έχουν την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα των κυττάρων που δημιουργούνται στο νεανικό δέρμα.

Ανεξέλεγκτη φθορά από τις ελεύθερες ρίζες
Η φλεγμονή αυξάνει το «φορτίο» των ελεύθερων ριζών, αυξάνοντας τον αριθμό των επιθέσεων στα κύτταρα. 
 
«Γηραιότερα» κύτταρα
Η παραγωγή κυττάρων μειώνεται, καθώς το σώμα ωριμάζει, με συνέπεια, ο πληθυσμός των κυττάρων να είναι αδύναμος και φθαρμένος.