Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο www.murad.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα.  
    
Αρχική :: Οι καινοτομίες του Dr Murad

Οι καινοτομίες του Dr Murad

2011
Αντιγηραντική φόρμουλα Reform 
Ο Dr. Murad εξελίσσει την Αντιγήρανση με τη φόρμουλα Glyco Firming Complex, πλούσια σε αντιοξειδωτικά καρετινοειδή και γλυκολικό οξύ, ανακαλύπτοντας την απόλυτη αντιγηραντική «συνταγή» για το δέρμα
 
 
2010
Υπερ- ενυδατικές συνθέσεις Ηydro-Dynamic®
Ο Dr. Murad λανσάρει τα υπερ-ενυδατικά προϊόντα με την ελαφριά βελούδινη υφή Hydro–Dynamic®, που «κλειδώνουν» την υγρασία για περισσότερο από 8 ώρες
 
Λανσάρεται η σειρά  προϊόντων Hybrids 
Η σειρά Hybrids είναι έξυπνα ενυδατικά προϊόντα 2 σε 1 με αντιγηραντική δράση, που ταυτόχρονα καλύπτουν τις δερματικές ατέλειες, όπως ένα make-up.
 
Το βιβλίο «The Water Secret»
Στο τέταρτο βιβλίο του Dr. Murad -  « The Water Secret», μας αποκαλύπτει ότι το «κλειδί» για τη νεότητα & την καλή υγεία είναι η δυνατότητα του κάθε κυττάρου ξεχωριστά να μπορεί να συγκρατεί το νερό του. 
 
 
2009
Η θεραπεία για το Περιβαλλοντικά καταπονημένο δέρμα - Sun Undone®
Ο Dr. Murad δημιουργεί για το περιβαλλοντικά καταπονημένο δέρμα μια θεραπεία με  βιταμίνη C νέας τεχνολογίας – 50 φορές πιο ισχυρή από την αντίστοιχη προηγούμενης γενιάς βιταμίνη C.
 
 
2008
Tο πρώτο INCLUSIVE HEALTH CENTER στο Los Angeles
Δημιούργησε το πρώτο INCLUSIVE HEALTH CENTER στο Los Angeles, κλινική ομορφιάς και διαγνωστικό κέντρο μαζί, τεκμηριώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πεποίθηση του ότι η ομορφιά του δέρματος είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την εσωτερική υγεία.
 
 
2007 
Διέγερση του Αμυντικού Μηχανισμού Ενάντια στη Γήρανση
Ο Dr Murad ανακαλύπτει ότι το φυσικό αμυντικό σύστημα του δέρματος μπορεί να συστρατευθεί στη μάχη κατά των σημαδιών γήρανσης. Οι έρευνες του τον οδήγησαν στη δημιουργία ενός ισχυρού συνδυασμού πεπτιδίων, που λειτουργούν ως «αγγελιοφόροι» και καθοδηγούν το δέρμα να συμπεριφερθεί και να λειτουργήσει όπως ακριβώς το νεανικό.
 
 
2006 
Η Πιο Πρόσφατη Ανακάλυψη για τη Γενετική Γήρανση
Ανακαλύπτει τις εξαιρετικές ιδιότητες του ασιατικού σούπερ – φρούτου Durian και το χρησιμοποιεί σε προϊόντα του προκειμένου τα αντιγηραντικά συστατικά του να διεισδύσουν βαθύτερα στο δέρμα.
 
 
2005 
Τhe Cellulite Solution – H Λύση για την Κυτταρίτιδα
Ο Dr Murad δημοσιεύει το δεύτερο βιβλίο του «ΤΗΕ CELLULITE SOLUTION – Η Λύση για την Κυτταρίτιδα», στο οποίο αναπτύσσει μια ολοκληρωμένη και κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδο απομάκρυνσης της κυτταρίτιδας και των ραβδώσεων του δέρματος. 
 
 
2003 
The Murad Method 
Ο Dr. Murad δημοσιεύει το πρώτο του βιβλίο «THE MURAD METHOD», όπου αναλύει ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο πρόγραμμα φροντίδας του δέρματος και ανακοινώνει την ανακάλυψη του σχετικά με το κυτταρικό υγρό και τη διατήρηση του στα κύτταρα.
 
Cultural Stress™
Ο Dr. Murad προσδιορίζει ένα νέου τύπου stress, το «Cultural Stress™ - Πολιτισμικό Stress» υπεύθυνο για τα φυσικά, τα πνευματικά και τα συναισθηματικά προβλήματα υγείας, αφού σχετίζεται με το σύγχρονο τρόπο ζωής και επηρεάζει την υγεία των ανθρώπων όλων των ηλικιών.
 
Ενέργεια & Δύναμη στο Κουρασμένο Δέρμα
O Dr Murad δημιουργεί το σύμπλεγμα Energizing Pomegranate Complex™ στο οποίο οι αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του ροδιού και του θαλάσσιου ενεργού συστατικού artemia, θωρακίζουν τα κύτταρα, διατηρώντας την ενεργητικότητά τους σε υψηλά επίπεδα.
 
 
2002 
Το Σύνδρομο της Ορμονικής Γήρανσης
Ο Dr. Murad αναγνωρίζει τις αλλαγές που υφίστανται οι γυναικείες ορμόνες, προαναγγέλοντας την επερχόμενη Ορμονική Γήρανση. Πρωτοστάτησε στη χρήση φυτοοιστρογόνων, παρουσιάζοντας τη σειρά προϊόντων Resurgence®, την πρώτη ολοκληρωμένη αγωγή για το δέρμα με ξηρότητα, χαλαρότητα, θαμπάδα, συμπτώματα του ορμονικά γερασμένου δέρματος.
 
Η «Αρχή του Κυτταρικού Υγρού™»
Ο Dr. Murad ανακοινώνει τη θεωρία της «Αρχής του Κυτταρικού Υγρού™», θεωρία που εξετάζει τη δυνατότητα των κυτταρικών μεμβρανών να συγκρατούν νερό, ως τον απόλυτο δείκτη καλής υγείας. 
 
 
1998 
Η Πρώτη Πατέντα του Dr. Murad
Σε αναγνώριση των μοναδικών επιστημονικών ανακαλύψεων, που αναβάθμισαν τη φροντίδα του δέρματος, ο Dr Murad βραβεύεται με την πρώτη από τις συνολικά, σήμερα, 18 πατέντες του.
 
Εθνο-βοτανολογικά Συστατικά 
Μελετήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από τα Eργαστήρια Murad φυτά με ευεργετικές ιδιότητες, κατάλληλα για την καλλυντική περιποίηση όπως η σόγια, το εκχύλισμα ροδιού, το goji berry και η κουρκούμη, ικανά να συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος. 
 
 
1997 
Περιβαλλοντική Γήρανση
Ο Dr. Murad προσδιορίζει την Περιβαλλοντική Γήρανση και δημιουργεί τη σταθεροποιημένη βιταμίνη C, την οποία ενσωματώνει στη σειρά που ονομάζει Environmental Shield®, ανοίγοντας νέους δρόμους στην περιποίηση του περιβαλλοντικά καταπονημένου δέρματος. 
 
 
1995 
Φροντίδα του Δέρματος…από μέσα προς τα έξω
Δημιούργησε συμπληρώματα διατροφής, προκειμένου να φροντίσει εσωτερικά την υγεία του δέρματος.
 
 
1992 
Η «συνταγή» Μurad
Συμπεριλαμβάνει αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη και ενυδατικά συστατικά σε όλα τα προϊόντα του, καθιερώνοντας έτσι τη «συνταγή» Murad.
 
 
1989 
Το Πρώτο Doctor-Brand στην Ιστορία της Κοσμητολογίας
Ο Dr. Murad ίδρυσε την εταιρεία Murad Inc., την πρώτη εταιρεία με ιατρικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Η νέα του φόρμουλα Murad AHA Rapid Exfoliator® με οξέα φρούτων (ΑΗΑ’S), γίνεται η αντιγηραντική θεραπεία που άνοιξε νέους δρόμους στην Επαγγελματική Αισθητική.