Αρχική :: Συνολική Υγεία

Συνολική Υγεία

Τι εννοούμε με τον όρο ΣυνολικήΥγεία - Ιnclusive Health®;

 

Οι συμβουλές φροντίδας του δέρματος του Dr. Murad και τα προϊόντα Murad εμφανίζουν υψηλή αποτελεσματικότητα, γιατί συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας του δέρματος, λαμβάνοντας υπόψη τις συνολικές ανάγκες του ατόμου.

 

Η Φιλοσοφία της Συνολικής Υγείας® - Ιnclusive Health® του Dr. Murad στόχο έχει να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε ατόμου για εσωτερική, εξωτερική και συναισθηματική φροντίδα. Παράλληλα, όλα τα προϊόντα Murad, αλλά και οι προσωπικές αναζήτησεις του Dr. Murad, για νέα συστατικά και καινοτόμες θεραπευτικές φόρμουλες, γίνονται με γνώμονα τη Φιλοσοφία της Συνολικής Υγείας® - Ιnclusive Health®.

 

Ο Dr. Murad μέσα από καινοτόμες έρευνες, καταδεικνύει ότι: δείκτης καλής υγείας σε κυτταρικό επίπεδο είναι η ικανότητα της κυτταρικής μεμβράνης να συγκρατεί το νερό μέσα στο κύτταρο, σύμφωνα με την «Αρχή του Κυτταρικού Υγρού™», που αποτελεί τη βάση των «συνταγών» του, για εσωτερική και εξωτερική φροντίδα του ατόμου.

Οι Τρεις Πυλώνες της Συνολικής Υγείας® - Ιnclusive Health®

Η Συνολική Υγεία® - Ιnclusive Health® στηρίζεται σε τρεις πυλώνες που προσεγγίζουν το μυαλό, το δέρμα και το σώμα μέσα από ένα σύστημα, που περιλαμβάνει προγράμματα που επικεντρώνονται σε θέματα εσωτερικής, εξωτερικής και συναισθηματικής υγείας.

 

  • Η Εσωτερική Φροντίδα περιλαμβάνει όλες τις παραμέτρους ενός υγιούς lifestyle και ενθαρρύνει τη συνολική υγεία του σώματος. Δηλαδή, υγιεινή διατροφή, τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και συμπληρώματα διατροφής.

 

  • Η Εξωτερική (Τοπική) Φροντίδα αφορά το δέρμα και περιλαμβάνει αισθητικές θεραπείες προσώπου, συστήματα φροντίδας της επιδερμίδας και καλλυντικά προϊόντα.

 

 

  • Η Συναισθηματική (Αυτο)Φροντίδα βοηθά τους ανθρώπους να αποκτήσουν ψυχολογική και κοινωνική ισορροπία με τη σωστή, για παράδειγμα, διαχείριση του άγχους, με τη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης με τον εαυτό τους και με τους γύρω τους κ.ά.

 

Βελτιώνοντας το εσωτερικό, εξωτερικό και συναισθηματικό περιβάλλον, η Συνολική Υγεία® - Ιnclusive Health® δίνει την ευκαιρία στο σώμα και στο πνεύμα να αναπτυχθούν καλύτερα. Μελέτες στο Murad Inclusive Health Centre έχουν δείξει πως, όταν αυτά τα περιβάλλοντα είναι βελτιωμένα, οι άνθρωποι παρατηρούν καλυτέρευση της προσωπικής τους υγείας και ευτυχίας, σε σημαντικό βαθμό – η ευεξία αποδεικνύεται αντικειμενικά από την αύξηση στο ενδοκυτταρικό υγρό, όπως ακριβώς προβλέπει και η «Αρχή του Κυτταρικού Υγρού™».